Usluge uređenja & dizajniranje 

Okućnice iz snova!

 

Od besplatne izmjere terena, idejnog ili projektnog rješenja, iskopa bagerima, dovoza materijala te postave opločnika, kamena ili deckinga izvodimo sve građevinske radove na zahtjev investitora. 

Radovi se izvode prema građevinskim smjernicama i normama. 

Garancija na izvedene radove je 5 godina, a garanciju za materijale daje proizvođač ugrađenog materijala. Prilikom ugovaranja radova potpisuje se Ugovor o izvođenju radova.

Usluge iskopa i prijevoza

Našim strojevima i opremom u mogućnosti smo izvesti bilo kakve građevinske radove počevši od izrade temelja kuća, pripreme terena za opločnike ili asfalt te sve ostale radove u niskogradnji.

Postava prirodnog kamena

Rezanje, uvoz, oblikovanje, montaža i prodaja proizvoda od kamena, mramora i granita.

Postava granitne galanterije tipa Granit Jablanica

Dječja igrališta

Izvodimo radove na uređenju i opremanju dječjih igrališta i parkova u suradnji s našim partnerima Vojtek d.o.o. i Samprofesional d.o.o.

Postava opločnika

Uspješno uređena okućnica rezultat je kombiniranja različitih proizvoda, boja i formata.  Svaki proizvod ima svoju individualnu notu. Kod nas možete uživo vidjeti proizvode tvrtke Samoborka d.d.

Hortikultura

U suradnji s našim partnerima koji izvode radove navodnjavanja i sadnje biljaka te rasadnikom koji dugi niz godina uspješno uzgaja i prodaje različite vrste sadnica za uređenje vrtova i parkova.

Rasvjeta SLV 

U suradnji s našim partnerom NOX d.o.o. iz Varaždina izlažemo dizajnersku vanjsku rasvjetu Njemačke kvalitete.

Postava odvodnje 

Svojim integriranim pristupom tvrtka ACO se zalaže za profesionalnu odvodnju, ekonomično pročišćavanje, te kontrolirano otpuštanje i ponovno korištenje vode.

Sistemi navodnjavanja

U suradnji s našim partnerom Aquachem ugrađujemo Hunter sustave za navodnjavanje travnatih površina. Osim navodnjavanja možemo ponuditi i opremu za bio bazene, jezera i fontane.

Decking - drvo plastika

Deking nalazi primjenu na terasama oko bazena, dvorištima, balkonima, stubištima, ili pak kao istaknuti dio vanjske zidne obloge terase ili fasade.  

Pošaljite upit putem obrasca

Field is required
Field is required Pogrešan email
Field is required
Field is required
Field is required
Vaša poruka je poslana
Vaša poruka nažalost nije poslana